Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man går igenom livet osynlig för majoritetens massor


En av dom alla

Sitter i ett
inmålat hörn
på en avsågad gren

i en kant
på väg att rämna

en trång fågelbur för vuxna
känner att döden
vill mig illa

den flåsar mig i nackskinnet
fast jag inte vill

tittar ut
över livets alla
olika skeenden
ser inga leenden

bara flin
grin och butterhet

längtan till en annan plats
är större än så
känner hur giljotinen
kittlar min bara nacke

den vill leka med mig
fast jag inte vill

ser inga vänner
bara dom med o framför sig
bara gnäll
skäll och spydigheter




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman