Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges Psykvård befinner sig i Ett Konstant Kristillstånd !


"Den Svenska Psykvården famlar i Mörkret !"

Eftersom undertecknad, i över 7 månader, via en nära anhörigs stora psykiska problem, blivit tvungen att ha regelbundna kontakter med nämnda instans, så anser jag mig VÄL insatt i HUR den fungerar ! Och den fungerar INTE ALLS bra !
Läkarskrået tycks ha en TOTAL Låsning vid Tablettförskrivning !!! Det skrivs ut lugnande medel, sömnmedel och liknande i "Parti och Minut" ! Man misstänker en koppling mellan en Troligen VÄLDIGT VINSTGIVANDE Läkemedelsindustri (både Svensk och Utländsk) och de förskrivande Läkarna ! Miljarder piller skrivs ju ut varje år och Bipacksedlarna är FULLSPÄCKADE med SAMMA BIVERKNINGAR som de "symptom" som pillren ska "bota" ! Tiotusentals Problematiker i Alla Åldrar RISKERAR (och flera tusen ÄR redan) att bli "PILLERMISSBRUKARE" ! Och när man tar upp detta med Ansvarig Läkare blir det , ofta, endast "En Talande Tystnad" till svar ! Många Unga ser sin Framtid gå i Spillror ! De kan bli Totala "Pillerzombies" om det här VANSINNET fortsätter ! Psykvården MÅSTE både UTVECKLAS och FÅ STÖRRE RESURSER !
Och det handlar om MÅNGA MILJARDER plus att det är PANIK !!!!!
Tragiskt är också att ELCHOCKER används fortfarande och det i ökad utsträckning ! Vad jag inhämtat så FÖRSTÖR Långvarig Elchocksbehandling HJÄRNAN för All Framtid och det går heller aldrig att reparera dessa hjärnskador !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 14:42



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Angeläget ämne som måste läsas av den som riskerar att drabbas av sådana vårdsjukdomar
Nog tarvas varnings rop men inte textskrik som gör en döv.
Ibland går det åt helvete men en annan gång räddas ett liv vad ska man tro?
2009-12-26

    ej medlem längre
En viktig studie av en alltmer medicinbaserad verksamhet,samtal är INTE som många tror Dyrare om vi nu tycker pengar skall styra.
Vi kan inte medicinera bort en omänsklig miljö, arbetslöshet och utanförskap-här gäller andra samtal-de politiska.
2009-11-27

  lycksele
Jag kan intyga: Det är mest bara piller som gäller.
Det var ett tag på 70 och 80-talet (Palmes tid) då man försökte med mer utredande, stödjande samtalsterapi.
Men det är nog alldeles för personalkrävande, dyrt. Så nu kör man billigt: Fort med bara piller i patienterna.
2009-11-26

  poetryGirl
sant...men ibland msåte elbehandling till för att häva livshotande depression
2009-11-26

  aol
ja vilken brand fackla så ohyggligt sant,
2009-11-26

  Lilla My* VIP
En mycket välbehövlig och viktig brandfackla!!
Kan inte annat än konstatera att du har tyvärr rätt!!
Fortsätt skriv och belys!
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska