Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte svårt att låta bli att göra fel, det är svårt att göra rätt.


Tål att tänkas på lite

Varför är det så svårt att försöka förstå istället för att döma?

Varför är det så svårt att säga förlåt?

Varför är det så svårt att säga sanningen när du vet att den kommer göra ont?

Varför är det så svårt att sticka ut?

Varför är det så svårt att lita på dig, när jag så gärna vill?




Fri vers av Sofia J
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 14:43



Bookmark and Share


    baruk
Jo, sanningen kan vara svåra att höra och då gäller det nog ofta(st) att hänsynsfullheten tar över. Men ibland är sanningen oerhört nyttig, givetvis.
Och så kan det vara svårt att sticka ut, inte vara som alla andra!
2009-12-22

    baruk
Nej, varför?
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofia J