Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför advent,,,




Första advent kommer snart
och då skall allting göras fint på ytan
I vissa fall är det som
att polera en rostig bil
Jag tänker inte pynta
och ej heller
visa min stake i fönstret



© e-poeten




Övriga genrer av e-poeten
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-26 15:43



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Lite julpynt ska jag ha... För barnens skull... Mest!
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten