Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMESTER 2015



Under semester
skriver jag inte en rad,,,
men det gör jag inte annars heller,,,

Jag skriver några bokstäver ibland,
oavsett om det är semester eller ej,,,

Och om jag har tur,
bildar de ett ord,
som går att läsa,,,

Och har jag lite mer tur,
blir det fler ord,
och om orden fastnar med sin omgivning,
blir det en mening,,,

En mening under semestern,,,

Fast jag förstår inte meningen med semester,
och att skriva en rad,,,

För jag skriver inte en rad,
under semestern,
det gör jag inte annars heller,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-22 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten