Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DERBY


När ropen skallar
går de som ropar
och skallar
för det är deras lag
att slåss för sitt lag,,,

Det är derby
i "Der By",,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-27 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten