Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖR,,, det ljuvliga ljudet,,,

Hör,
det ljuvliga ljudet
av en romantik,
Hör,
det ljuvliga ljudet,
av reklammusik,,,
Hör,
det ljuvliga ljudet,
av porlande vin,,,
Hör,
det ljuvliga ljudet,
av violin,,,

Hör,
det ljuvliga ljudet,
av klingande glas,
Hör,
det ljuvliga ljudet,
av flaskor i kras,,,

Hör,
det ljuvliga ljudet,
av ångestskri,,,
Hör,
det ljuvliga ljudet
av ensam hysteri,,,
Hör,
det ljuvliga ljudet,
av någon i nöd,,,
Hör det ljuvliga ljudet,
av en alkis död,,,

Hör,
det ljuvliga ljudet,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-13 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra!
2018-01-05

    Osannolika
"Av ensam hysteri" tycker om!
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten