Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL VI?


Vill vi byta,
eller byta tristessen,,,

Vill vi byta,
eller bryta stressen,,,

Vill vi byta,
eller bryta pressen,,,

Som vi bygger upp,
inom oss,,,


Vill vi?



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-19 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten