Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN 2015


Jag kände doften
av nyslaget gräs
och av nyslaget barn,,,

Jag kände doften
av utslagna blommor
och av utslagna människor,,,

Då slog det mig
att barn och människor
gräs och blommor
är av olika slag,
som slår
på olika sätt,,,

Jag kände doften
av vår
verklighet,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-27 11:03



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för denna gripande text! "Jag kände doften av vår verklighet"...
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten