Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKEN FRÅGA?

Hur kan man svara,
på en fråga,
som aldrig blir ställd,,,

Då blir jag ställd,
och kan inte svara,
mer än,,,

VILKEN FRÅGA?


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-14 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten