Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är sann, jag saknar dig, vet ej varför, men du var nog en förebild i mina unga år....


Till en Vän

Till en vän :

När jag dör
säger du då
jag hälsat hem...

När jag dör
vänder du då
din själ till vem...

Eller tänker du
Vad skönt, vad bra.

Och längtar själv
en vacker dag...

Min vän är död
jag såg dig förr

sen´du andra vägar tog
en annan dörr

Men ändå
samma väg
samma stig

En grop i magen
känns

jag känner
bröstet bränns

Du var en
stjärna stor

som en syster
eller bror

Jag visste
inget alls

och frågan finns
Hur var det fatt?

men nyfödd
i en anna värld

En annan tid
en annan härd

En stjärna föll igår
och jag tänker

på alla år
jag ville hälsa på

men trodde
jag var för ringa

nu är det
denna gång
försent

men vi ses framgent...





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-11-26 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna