Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna vackra dag

En ny dag
Som ett oskrivet blad

Du vaknar upp
Känner solens värme

En möjlighet
Att göra något för andra

Vilken chans!

Tillfällen bjuds
De står på kö

Du känner dig rik
På äventyr

När kvällen kommer
Du nöjd lutar huvudet

Mot den mjuka kudden

Minns denna vackra dag




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-02 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna