Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sundhet

When ill
The taste of wellness
Smells sweet like wine
and
You long for it

Vid sjukdom
Smaken av sundhet
Luktar sött som vin
Och
Du längtar efter det




Fri vers (Fri form) av Tellus Fortuna
Läst 305 gånger
Publicerad 2013-03-06 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna