Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns kvar?

Du lärde mig att stå tillbaka
Du lärde mig att inte kräva
Du lärde mig att vara fri
Du lärde mig att inte äga

Var är du nu?




Fri vers (Fri form) av Tellus Fortuna
Läst 327 gånger
Publicerad 2013-05-25 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna