Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag
Ett tomt blad
En tom yta
Ett tomt glas

Inspiration
Att fylla dem

Med ljus

Kanske kärlek
Kanske värme
Kanske trofasthet

Möjligheten växer sakta fram
I tankens värld

Jag finns




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-07 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna