Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakar över morgonstol

Ära denna morgongök

Finner trött sin kaffekvarn

Brygger stark byggnadskrök

Dofter väcker snickarbarn

 

Ära denna morgonsol

Spräcker grått ett mönster

Vakar över morgonstol

Lyser blått mitt fönster




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-10-21 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön