Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är en ödetomt,



tillintetjord




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-27 15:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
till intet jord skall du bliva kommen
till intet jord skall du varda(gsrum)
2009-11-30

  Anders Nordlander VIP
Så känns det...
2009-11-29

  Line W
Orden berör mig... Kram
2009-11-29

    cyberwor/L/d
En intressant inledning.
2009-11-29

    ej medlem längre
Kort, fyndigt och träffande.
2009-11-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Gunwale!

Många pluspoäng för den här! Hälsar Fredrik
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP