Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit inget mörker kan nå

Jag sträcker mig
upp

jag söker mig
in

det mörka
jag flyr

ljuset
jag söker

kristallens
mitt

rent och
klart

utan
disharmoni

en klar
ton

musik
i mitt inre

mitt hjärta
vibrera

jag söker mig
in

dit inget mörker
kan nå

långt borta
jag ser för mitt inre

jag minns

renhet
klarhet

mitt inres sökande
efter denna essens

utan slut.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-27 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kära vandrare
du är inte
ensam
på denna resa

fint uttryckt
din längtan
efter det du
är
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e