Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville skriva en sång om kärleken



vaknar till ljudet av tårar

tårar av saknad och sorg

nu är allt slut

nu finns inget kvar

av det som kallas kärlek



i mitt hjärta bor mörkret

i mitt hjärta är kallt

tårarna blir till iskalla droppar

nerför mina kalla kinder



jag som trodde allt var så bra

jag som trodde allt jag kunde ha

var att få uppleva kärlek

att få känna mig älskad

tänk så fel jag kunde ha



jag ville skriva en sång om kärleken

detta stora underbara

som förälskelsen är

denna härliga upplevelse

borde vara alla förunnat att känna



jag ville skriva om alllt det vackra

som kärleken väcker

men vaknar upp ur min Törnrosa-sömn

vardagen visar verkligheten

jag tvingas se kärlekens baksida

den är inte vacker




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 18:19



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Ruskigt - fullödigt gestaltat!
2016-03-03

  Mr Lindemann VIP
I mörker finnsvi
saknad av det ljus som en gång
lyste
2009-11-27

    Ken Cassel
SFinx!!!
Min vän
Upp med humöret
Vill du dansa
Får jag lov?!

Kram

Ken
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP