Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina hemkvarter hände detta idag och ,strax, var halva kvarteret ute och sökte....


"Två fyraåringar försvunna - En Thriller ur Verkligheten !"

- André och Viktor är borta ! Tre grannbarn i 8 till 10-årsåldern ringde på vår dörr med ORON lysande i de små barnansiktena ! En av dem var storasyster till en av grabbarna . Plötsligt genljöd kvarteret av ropen: ANDRÉ !!!! VIKTOR !!! Oroad mamma och pappa letar "överallt" : Hemma, hos grannen, hos kompisar, på lekplatser, på skolgården, i de små skogsområdena i närheten . Även Undertecknad drar på sig höstjackan och deltar i sökandet !
Polisen tillkallas och ORON växer, liksom frågorna: "Bor det några Pedofiler häromkring ?" ; "De har väl aktat sig för de trafikerade gatorna ?" mm .
I grupper av fem, sex barn och vuxna drar vi omkring och letar och ropar !
POLISEN tillkallas och är där ganska snabbt !
Efter en kvart kommer en av poliserna fram och berättar stillsamt : "Ni kan avblåsa det här nu, vi fann dem nyss ! De hade gömt sig under en säng hemma hos André !"
Var det några skamsna föräldrar (Andrés`, alltså) eller..... ?

----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 23:12



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag har en fyraåring, barnbarn
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska