Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal flamma tänds

Hur många år e det nu, två, tre, jag minns inte men jag vet i alla fall en sak.
Den gamla flamman har tänds igen. Minna känslor har väckts, min kärlek har vaknat.
Du sa till mig att vi bara skulle vara vänner, men du ljög visst för mig och dig själv.
Du ville mer, men varför sa du då så, var du rädd eller vad var det som hindra dig?
Släckte du flamman frivilligt? Den har i alla fall tänts igen, ännu en gång brinner den.
Jag kan inte förklara, Jag har inga ord som förklarar, det finn inga ord som förklarar.
Minna tankar tänker bara på dig, min kropp slutar fungera i din närhet.
En gammal flamma har tänds, den brinner och ger mitt hjärta värme.

Flamman finns, men finns viljan…




Fri vers av Alexander lundgren
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-11-27 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander lundgren
Alexander lundgren