Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkar inte

Nu orkar jag inte mer, Jag vill bara försvinna.

Jag har försökt att orka, men nu är alla minna krafter slut.

Pallar inte mer, snälla få det att sluta.

Jag har sårat och skadat folk.

Snälla jag vill inte mer, snälla få ett slut på det.


Du kanske tror att jag har ett hjärta av is och en kropp av sten.

Men det är bara för att jag inte släpper in folk till mig

Det är för att jag inte litar på folk mer.

Dom ljuger....dom gör sina med-människor ila, precis som jag gjorde.

Jag vet att jag inte är bättre... jag vet inget mer, inte ens....


Jag undrar bara en sak, vad du tänker när du ser mig.....







Fri vers av Alexander lundgren
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-04-14 21:46



Bookmark and Share


  peter markurth
tankar, bra förmedlat
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Alexander lundgren
Alexander lundgren