Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord utan betydelse

Du pratar med mig då lyssnar jag inte.

Jag vet att dina ord saknar betydelse.

Men ändå så är det just dig jag bara vill höra.

Även om minna ord också saknar betydelse.

Så är det dig jag vill prata med, säga ord till.

Vi leker våra charader och låsas som om vi alltid gjort.

Men när det vara är vi, du och jag.

Då blir jag mig själv, en människa som inte vet något.



Ord utan betydelse, den oändliga charaden.

Varför gör vi så, jag vet vad jag känner och är inte rädd.

Jag är inte rädd att säga ord utan betydelse!




Fri vers av Alexander lundgren
Läst 323 gånger
Publicerad 2009-04-11 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander lundgren
Alexander lundgren