Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text hittade jag i min "textbok". jag skrev nog denna för ungefär 4-5 år sen. DVS i början av mitt skrivande, så... man ser att jag var nybörjare, tyckte dock att det kunde vara kul att läsa :)


Namlös

När du läser denna text så ska du veta att jag, i mitt mörker. Skriver med öppet hjärta.
Som du kanske vet vet så gillar jag dig, men på sistone så vet jag ej om det är som vän eller om det är som "tjej", om du fattar vad jag menar.
Jag vet att jag sa det som vänner. Jag inser nu vilket misstag jag gjorde, inte för att jag sa det. Utan för att jag sa det utan att vara säker. Jag tog en chans som jag inte var redo att göra, du tänker säkert nu. Hur kunde jag och varför?

Om jag ska svara på det så har jag bara två ord, VET EJ. jag vet inte varför jag sa så. Kanske var det ett försök att få veta om du gilla mig, kanske var det bara ett trick min hjärna spela mig.

Nu när så mycket har sagts och gjorts, vet jag ej vad jag känner för dig, vad jag känner för mig själv. Även om du älskar mig eller vad man nu säger. Så vet jag inte om vi skall vara tillsammans och det är med ett tungt hjärta som jag säger följande.

Jag vill inte vara han du ringer om kvällen när du känner dig ensam. Han du skriver "puss" eller "kram" till i sms. Jag bestämt mig för att glömma dig och gå vidare.


Din eviga vän.




Fri vers av Alexander lundgren
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-10-12 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander lundgren
Alexander lundgren