Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storleken har betydelse

 

 

 

 

 

Jag önskar inte

att du såg mina granatäpplefärgade ögon

och grenverket av nilarna

på mina uppsvällda fräkniga kinder



jag önskar bara

att du går tills du blir en liten prick i periferin

lagom stor

så jag kan ta mig över dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-28 12:59



Bookmark and Share


    prima donna
Pricksakert...saknar dessvarre vissa bokstaver med prickar =)
2009-11-30

  Marlboroman/Hg VIP
Mästerligt.
2009-11-29

  Aciom
mkt bra!
2009-11-28

  karenina VIP
känns på ngt viss träffande men 'del 2' av dikten berör. visar på den där dubbelheten, låta ngn bli som en liten liten prick, ändå känns den nästan oöverstiglig att ta sig över. men det ska gå
2009-11-28

  sulimaa
Smärtsam önskan på något sätt ....
2009-11-28

  Fokus
Välformulerat.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar