Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lättlurade är vi alla hopa,alla hopa,alla hopa....du med och jag med


Kalla faktan

Jag
går på
ren energi

ibland på
vin
ibland på
öl

oftast på
janssons fresteler

jag
går på
ren pur vilja

ibland på
krut
ibland på
dynamit

oftast på
kebabrullar
gjord på gammal harkrank

jag
går på
allt

ibland på
nitar
ibland på
blunder av vita lögner




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman