Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget blir som man tänker sig.......och ibland behövs tiden som en läkedom......


Ödet



Ödet

ville annorlunda...

ödsligt

tomt

blev

min lott...

ingen kärlek
i världen

kan få mig...
att känna

i stunder av
ögonblick....

kan det spiras
av nya behov

som legat och
väntat....

kommer nu sökande
så sakta

märker att jag kan
ta emot

inte mycket....

det lilla är gott
nog

för en sargad

själ.





Fri vers av Karin Rosberg
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 09:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ös på; Karen!
2009-11-29

    Bodil Sandberg
Tycker oerhört mycket om den här karen!!!så kloka vackra rader!


märker att jag kan
ta emot

inte mycket....

det lilla är gott
nog

för en sargad

själ.
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg