Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döda vinkeln

man blir inte bättre på att skriva
genom att skriva ofta och mer

man blir inte bättre på att skriva
om man har någon att skriva om

man blir inte bättre på att skriva
om man lyssnar på djup musik

man blir inte bättre på att skriva
av kaffe och cigaretten i mun

man blir inte bättre på att skriva
genom större livserfarenhet

man blir inte bättre på att skriva
genom att ha upplevt kärleken

man blir inte bättre på att skriva
om man lyssnar på Kents alla skivor

man blir inte bättre på att skriva
genom att läsa andras dikter

man blir inte bättre på att skriva
genom att vara intresserad av det

man blir inte bättre på att skriva
av komplimanger

på samma sätt som man aldrig riktigt kan bli bättre på kärlek




Fri vers av Koreless
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koreless