Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begär bara, lite mer än vad jag får.

och ingen
ingen vet vad han, hon, ska svara mig

för ingen har ett svar till mig
ingen förstår mig

alla bara "finns här för mig" även,
när de inte gör det

jag är helt omringad av folk, telefonsamtal, uppdateringar, mail och sms
men så totalt ensam
ändå

kan inte någon väcka mig med ett svar
någon morgondag (eller väck mig gärna mitt i natten det gör ingenting)




Fri vers av Koreless
Läst 372 gånger
Publicerad 2010-08-24 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koreless