Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnesstämning, dimma?

det är som om vi använder det som ett vapen.
så vi fångar tid att fly lite.
människor mot människor.

för det finns så mycket att glädjas åt så att man inte borde ha tid över att vara ledsen, egentligen.




Fri vers av Koreless
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-21 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koreless