Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta

Ditt goda hjärta

ger mer värme än hundra

solar på himlen




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna var så FIN!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt