Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent men skönt

Tänk att man ska ha fyllt 53

innan man vet vad man vill ha

Men men

bättre sent än aldrig

sa kärringen och slängde in jästen i ugnen




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt