Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinn

 

brinn upp mitt hopp

 

du gör mig illa

 

vitskimrande

päls

 

 

boplatsen är inbäddad

 

jag sitter i ett glas av mjölk

 

 i väntan

 

till vad

 

sluter ögon inom

 

ser

 

solfingrar bryta genom

 

blåskimrande vit omkrets

 

ett steg för mig in i lugn smärtlindring

svävar fri

 

jag är kvinna

 

smeker varje möte i närhet

 

kvinnohjärta viskar in

i

allt

 

jag älskar er

 

långt bort ser jag ett ljus framträda

en låga

 

brinner stilla i kupade händer

 

bär han min låga

ömt varsamt 

 

nalkandes närmre

 

skymtar avklätt ansikte

 

älskade vem är du

vad förtäljer din hand

 

vitskimrande stryker du tätt förbi

 

nära

 

kom

 

motvilligt öppnar jag ögonen

ser väggar

 

tänder tusende skimrande lågor

 

eldhav skänker

värme

 

brinn upp

mitt

hopp

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser