Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅGA MIG VAD JAG VILL


Kliv inte på mig
fråga mig istället
vad jag vill göra,

av mitt liv

snälla fråga hur
vill du fira din 40 års dag
ni vet jag inga pengar har,

då tar ni makten

men min makt är jag själv
som måste bestämma vad jag
vill göra och ingenting annat,

önskar mig värme och sol
i 1 vecka och bara vara det
är vad jag önskar mig,

allra mest av allt




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-11-29 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen