Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Djupgående ,Politisk Dagsanalys.....


"Är MONA snällare mot oss Fattiga än FREDRIK ?"

Svar: K A N S K E !!! (Det är värt att chansa)

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-30 00:14



Bookmark and Share


  Mats Henricson
"Om man ska krossa fienden så ska man påvisa att fienden är minst lika usel som man är själv !" Då skapas en politisk förvirring och det GYNNAR t ex Fredrik Reinfeldt ! Smart HÖGERGREPP som kunde varit beställt av Moderata Partistyrelsen !
Men de flesta väljare ser till Innehållet i den Egna plånboken/bankkontot och DET gynnar INTE Reinfeldt !!!
2009-11-30

  Mats Henricson
Förstår Misstron mot Sahlin, efter alla dessa "affärer", men SLUGAST är Reinfeldt , han har duperat hundratusentals, INGEN trodde (TYDLIGEN) att han var DET TVÄTTÄKTA HÖGERKRÄK som han, egentligen, är ! Och Mona Sahlin MÅSTE lyssna på sina "vapendragare" , V och Mp, plus att det finns en relativt STARK Vänster inom sossarna som kan ta henne i örat om hon dummar sig ..... (se bara ståhejet om Friskolorna) .
2009-11-30

  Junitvillingen
Jag litar varken på Fredrik eller Mona - och även om Mona är färglös så är hon nog slugare än man tror...;-)
2009-11-30

  ULJO
Socialdemokratin dog första gången då Olof Palme sköts till döds. Andra gången socialdemokratin dog var då Anna Lind knivskars till döds. Tredje gången socialdemokratin dog var när Margot Wallström tackade nej till att bli partiledare. Jag undrar om Socialdemokratin kan väckas till liv igen, men hoppet finns där.
2009-11-30

  lycksele
Jag litar inte för 5 öre på Mona Sahlin heller. Hon är slugare än Maud Olofsson.
Fredrik Rienfeldt har 3 rävar bakom varje öra. Men han är något svårare att genomskåda.
2009-11-30

  Mats Henricson
Håller med Lycksele, Reinfeldt har ordet "Storhetsvansinne" i bakfickan om han får nytt mandat.....
2009-11-30

  lycksele
Att låta Fredrik sitta 4 år till, skulle göra honom för styv i korken. Det vore mycket farligt.
Så vi måste ta Mona den här gången .. chansa.
2009-11-30

    cyberwor/L/d
Det handlar om akut ideologisk trovärdighetskris hos båda. Skillnaden är bara en frekvensmodulering.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska