Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oftast är det inte tiden som är den viktigaste faktorn


Evigheten i minuter

Du stod där
som förstelnad
tittade på mig
som om jag vore död

men visst levde jag
själva livet
personifierat

fast jag bara var borta
i några minuter
tycktes evighetens tid
varit nära

med kvällstidningen i handen
kysste jag din förtvivlade mun
och sa förlåt
för allt obehag
som jag hade försakat




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman