Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig. Om du vill.

Om du lovar att ge mig.
Hela dig.
Så lovar jag att ge dig.
Hela mig.

För det kan jag göra.
Ge dig. Hela mig.
Allt vad jag innebär.
Allt jag är och har.

Du får mig.
Om du vill.
Om du vill ha mig.
Så får du mig.

Men då vill jag ha.
Dig.
Bara dig.
Hela dig.

Alltid. Jämt. Hela tiden.




Fri vers av beivor
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 15:20



Bookmark and Share


  RobertD
Jag tycker om de korthuggna meningarna. Rakt på. Ärligt och avklätt. /Robert
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor