Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ryggtavla ser ut som en stjärnhimmel

Jag känner mig så fånig.
Som redan planerar vårt liv.
Som redan känner så mycket.
För dig.

Du är ju perfekt.
Jag vill ses nu.
Vill ha dig här.
Vill ha dig nu.

Låta mina händer stryka långsamt över din rygg.
Låta mina fingrar dra igenom ditt hår.
Låta min tunga känna dina spetsiga, vackra tänder.

Jag vill räkna alla prickar på din rygg.
Jag vill pussa din nästipp.
Jag vill ligga nära dig och eskimåpussas.
Samtidigt som jag kan se djupt in i dina ögon.

Jag vill ha dig här.
Hos mig.

Kom hit.




Fri vers (Fri form) av beivor
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-30 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor