Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till den som ser

och där

 

i den vackraste av nätter

 

tändes ett

ljus

 

en stjärna

 

dansade fri i träds famn

 

sorgen bar mig

i sina

 

händer

 

vyssja

vyssja

 

still

 

höga furor susade

gav andning

 

droppe föll

 

slöt mig inom

 

oh vind

 

lyft mig

 

ord besannades

 

och där

 

i skogen sitter jag

 

högt upp i grönfingrars fäste

 

strålar

 

ljus och värme

 

till

den

 

som ser




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 402 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-11-30 15:33



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Underbar poesi!
2014-04-09

  etthjärtaäralltidrött
himmelskt vackert, tack för en lisa för själen.
2009-11-30

  Mr Lindemann VIP
Bra, hörududu!
2009-11-30

  Ulf Lagerholm
en mycket vacker dikt
2009-11-30

  Bjarne Nordbö
Själva titeln en uppmaning till mig. Jag ser, jag läser. Det känns. Och är himelskt vackert.
2009-11-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett vackert alster.
2009-11-30

  Eva Langrath VIP
Tack för de strålande orden av ljus och värme
2009-11-30

  En strimma av guld
Vackra, varma ord och så fint skrivet.
2009-11-30

  Cosmic Johanna
Tackar och tar emot famnen full.

Ser din värme genom orden,

du sanna spridare av ord och stämning.
2009-11-30

  Litage
vackert!
2009-11-30

  aol
underbart vacker skrift
2009-11-30

  Maria T
Tack för att du sitter där uppe
och strålar ljus och värme
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser