Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I fantasins förlorade land kan egna och andras drömas flätas ihop till en ryamatta av finaste garn


Ett drömscenario

Drömde att jag
var på pluto
och klappade
grannens sönderavlade hund

förresten ett riktigt svin i sin ludna hud

käkade grahamskorpor med alla
prinskorvars prinsar på ett
fullsmetat smörgåsbord

en stingslig stins vinkade av ett
herrelöst lok till ingenstans och fjärran
med en huvudfotings enkelbiljett

befann mig plötsligt
i mitten av den svarta lagunen
och klappade
skunkmonstrets man medhårs

förresten ett riktigt svin i sin spräckliga dräkt

kalasade djupfrysta frikadeller med de
uppkavalade spagettirockarnas estradörer
vaknade abrupt av att jag
hippsan happsan
klappade
marsvinet
the last kings man medhårs

förresten ett riktigt svin i sin raggiga päls

frukostfrossade
granatäpplemarmelads mackor med de
verkliga tennsoldaterna i min sandlåda

förresten ett riktigt lyckat tillbud




Fri vers (Modernistisk dikt) av T.R Ekman
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-30 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman