Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var det så enkelt

två händer omfamnar

 

fisken simmar

 

leker

 

fjäll tindrar regnbågsljus

 

 

kärlek

 

den ena handen glider undan

 

 

fisk gapar

 

 

förvånad

förundran

 

var det så enkelt

 

 

skuggspelet

 

rinner

 

ut

 

i

 

hav




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser