Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Head over heels in love...


Tvekar ej




Din blick,

i
Mitt sinne...



Min resa,

blir
aldrig svår...



Tveklöst,

älskar jag dej!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders