Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godmorgon

 

 

där i grönfingrar innesluten

 

rent

kristallklart

 

 

av

vattenvingar

 

 

eller är det tårar

 

där smekes grönfingrar av månstrimma

 

rent

kristallklart

 

glänser

 

vind finner

eller

hand

 

klinga klinga själssträng

 

darra

vagga

vagga

 

lyfts ur fingrar gröna

 

där vid månsilversjön

 

sänder jag mitt hjärtas kärlek in i edra händer

 

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-01 01:24



Bookmark and Share


    Melona
du skriver så förunderligt fint.
2009-12-01

    Bo Bjelvehammar
jag kupar min hand
2009-12-01

  glittertindra
oj, så vacker, fin och stämningsfull och tar emot här och återgäldar även till sändaren... :)
2009-12-01

  Gisela Nordell
vacker så det vibrerar i hjärttrakten
av denna subtila dikt
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser