Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svetsar hjärtan


Älskar dej

Som havet och vågors
evighet,
Bryter is,
Bryter avstånd


Svetsar hjärtan
Till

Ett









Fri vers av Valdemar Anders
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-01 18:00



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmm, denna jättegillar jag...

"Bryter is,
Bryter avstånd


Svetsar hjärtan
Till

Ett"

- de raderna är underbara...romantisk som jag är slukar jag sådana ord, hihi...ljuvlig poesi du!!:-))
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders