Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårade sinnen



Ensam
i mitt
hus

Saknad
efter älskande
vän

Saknad
efter att
dela


Sömnen befriar
sårade
sinnen


Ger ro




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders