Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I poeters sällskap.




Alla sover nu

Alla sover nu.

Inte jag. Inte jag.

Till och med du

men inte jag. Inte jag.

 

Oron gör mig vaken.

Tystnaden är naken

men inte du och inte jag.

Var är flaskan?

Elda askan

av min brunna levnadsdag.

 

Alla sover nu.

Inte jag. Inte jag.

För att mitt jehu

gör mig sinnessvag.

 

Svamlar ord i tomme.

Hittar ingen stomme.

För jag är död men andas än.

Saknar plats i rummet.

Allt blir så djävla ljummet.

 

Alla sover nu.

Inte jag. Inte jag.

Vill ha nå’n här och nu.

Ett litet, litet tag,




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 05:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..mycket bra skriven, tycker jag med!
2009-12-01

  stenen/ Yv Ericsson
Jag sover inte. "för jag är död men andas en". jag oxå.
tycker denna dikt va mycket bra skriven av en död. kram
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP