Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I poeters sällskap.




Idéer – klichéer

Så många bra idéer

som uttrycks i klichéer.

Läs er ordbok kära vänner

se på synonymer!

Så kanske får det som ni känner

annorlunda, granna plymer

som inte bara väsa

utan är en fröjd att läsa.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 06:06



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Skickligt dugligt solitt besked bud meddelande
här på poeter se
välbehövligt!
2009-12-31

  Svartsilver
Så många bra idéer

som uttrycks i klichéer.

haha så sant, ibland tar fantasin slut, tror jag:)
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP