Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här artikeln i Folket (091201) var bara FÖR bra för att passera obemärkt.... PS Förlåt, Återfallet in i politiken DS


Återfall: "Har jag gjort bort mej nu - Igen ? (Bert Karlsson)"

Skivbolagsgiganten Bert Karlsson gillar ju att sticka ut hakan och uttalar sig ju ofta och BURDUST (vanligen) om allt möjligt ! Frågan är nu DOCK om han borde ligga LÅGT ett tag ! Hör bara: För mindre än ett år sedan förklarade Bert, med sedvanlig styvnackad SJÄLVSÄKERHET: "DUBAI är det land som utvecklas mest i världen just nu !" Då hade nog Bert "inte den ringaste" om Jättesatsningen på det statligt stödda bolaget "Dubai World" som nu kapsejsat och resulterat i ett nätt minus för Den Dubaiska Statskassan : 400 MILJARDER KRONOR ! Och NU har Shejkdömet statsskulder på totalt 560 MILJARDER kronor !
Men "Skara-Bertan" är i "fint" sällskap , hör bara vad "entreprenören" och adelsmannen Johan Stae¨l von Holstein lät meddela för ett par år sedan: "....Dubais ekonomi VÄXER med 12 procent om året . Fantastiskt !"


---




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 09:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vad jag menade var att de båda herrarna kunde ha iakttagit en VISS försiktighet och inte så RESERVATIONSLÖST ha hyllat Dubai, ett Risktagande BRUKAR man vara försiktig med att hylla i FÖRVÄG ! Och det här var ju ett rätt HÄFTIGT sådant !!!
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska