Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ewa-Britts namne!

M in skrivarvän hon fyller år, nollar
I slutet av veckan, så jag bollar
N ågra rader till henne, hoppas hon läser och kollar...
*
N u Du vännen i cyberspace
A bsolut jag ler med mitt gladaste face
M ed önskan om att Din Dag skall bli ett lyckat race
N är Du firar den på Din place
E n dag, som ger Dig den bästa och största grace!
*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 10:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker hyllning till en cybervän
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt