Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se där ja...

Arab han behöver mer blod nu
skotte skickar dit sitt, får en bil ju
han önskar mer blott
så sker, skotte får gott...
Sa WHAT, arab sa, BLITT SKOTTE SOM DU!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-29 15:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Genterapin om den slint slår, blodet ändå bultar i puls och lår, grötomslag gör nog Anton gott för sår, annars kan vilan ses ligga på bår, kan internationella kickar vara nåt i år?
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt